Nyelvtanáraink diplomás, vagy utolsó éves nyelvszakos egyetemi hallgatók. Felkészültségüket oktatási igazgatónk folyamatosan ellenőrzi.
Angol és német nyelvből vizsgáztató tanárok is tanítanak nálunk, akik pontosan ismerik akkreditált nyelvvizsgáink követelményrendszerét, ennek köszönhetően hallgatóink igen magas százalékban (70-80%) tesznek sikeres nyelvvizsgát. Iskolánk azonban természetesen nemcsak saját vizsgáinkra, hanem igény szerint más nyelvvizsgákra (BME, Pitman, Cambridge, Goethe, ÖSD, stb.), valamint szakmai nyelvvizsgákra (Euro-Pro, Ökonom) is szervez felkészítő tanfolyamokat.
Angol és német anyanyelvi tanáraink segítenek kollégáink és hallgatóink nyelvtudásának ellenőrzésében és fejlesztésében.

Történetünk

 

2006

 

Megnyílt új stúdiónk Esztergomban.

A nyelvi képzések mellett elindultak OKJ-s szakmai képzéseink is.

 

2004 

A Péleusz Nyelviskola elnyerte a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) „Minősített és ajánlott nyelviskola” minősítését.

Az iskola megkapta az intézmény akkreditációt, valamint angol és német képzési programjaink is akkreditáltak lettek.

 

2003   Új nyelvstúdiókat nyitottunk Esztergom-kertvárosban és Vácott.
   
  Nyelviskolánk pilisvörösvári és esztergom-kertvárosi stúdióit nyelvvizsgahelyként akkreditálták, ahol államilag elismert, kétnyelvű nyelvvizsgákat (Origo, Euro) lehet letenni.
   
   
2001 Megalakult a Péleusz Nyelviskola Piliscsabán és Pilisvörösváron.

 

 
Minősítésünk

A Péleusz Nyelviskola a pilisi régióban elsőként és egyedüliként, az ország vidéki nyelviskolái közül pedig negyedikként nyerte el a Nyelviskolák Szakmai Egyesületétől a Minősített nyelviskola minősítést. Ez az Európai Nyelvi Díjas kitüntetés rendkívül szigorú, 98 pontos követelményrendszer keretében garantálja a folyamatosan magas szintű nyelvoktatást.

Egymásra épülő, folyamatos szintrendszerünk minden tanulónk számára biztosítja a továbblépés, a felzárkózás és a konzultáció lehetőségét. Több készséget mérő írásbeli és szóbeli szintfelmérés, a tanfolyamok közötti átjárhatóság, a tanfolyamok végén zárótesztek, záró értékelések és hallgatói elégedettségmérés teszi teljessé szolgáltatásainkat.

Tantermeink minden szempontból megfelelnek a modern, színvonalas nyelvoktatás igényeinek.

Angol és német nyelvi programjaink akkreditáltak, így hallgatóink mentesülnek a szolgáltatás ÁFA-tartalmának befizetése alól.

 

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Min kellene változtatni?
Semmin tök jó így.
Pár dolgon, de nem lesz rossz.
Nincs annyi időm, hogy leírjam, mi mindenen.
Töröld az egészet.
Diavetítő